Els intercanvis


Com a part del Programa, realitzam intercanvis amb famílies que durant una semana acolleixen als nostres alumnes a les seves cases. Les nostres famílies també hi participen, acollint a alumnes francesos també durant una semana.

Objectius de l'intercanvi:

·     La práctica del francès com a focus de la immersió lingüística: tasca que ajudarà a ampliar el vocabulari amb expressions noves, d’ús col·loquial i també formal, millorar la seva gramática i aplicar els coneixements adquirits.
·    Conèixer la cultura francòfona: la vida diària, el menjar, les costums i tradicions, la música, ofereixen una formació global i personal a l’alumnat Batxibac.
·  Entablir amistats i contactes de per vida: que gràcies a les noves eines de comunicació podran mantenir l’estreta relació que els vincularà. 
·    Sense oblidar el factor humà i personal, desenvolupament en el que l’alumne creix emocionalment i millora el seu procés de maduració.
·    L’experiència inobidable de conèixer França, estudiants de la seva edat i tot el que envolta aquest intercanvi.
Mantenim intercanvis amb dos centres situats a zones diferents i que visitem durant una semana, anualment i de forma alterna:

Lyon: Lycée Jean Perrin  
Publicacions populars

Matèries